Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Κλείνει ο ΟΚΑΝΑ

Στις 25 Οκτωβρίου κλείνει ο ΟΚΑΝΑ στην οδό Καποδιστρίου και στις 2 Νοεμβρίου το παράρτημά του στα Εξάρχεια, όπως ενημέρωσε τη Βουλή ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος, τονίζοντας: «Η λίστα της ντροπής τελειώνει εδώ».

Στο πλαίσιο της παρέμβασής του κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για την ανασυγκρότηση των προνοιακών δομών και την αναδιάρθρωση του ΕΣΥ, ο κ. Λοβέρδος ανακοίνωσε ότι σε ένα μήνα από σήμερα θα κατατεθεί στη Βουλή το νομοσχέδιο για την αλλαγή του καθεστώτος ένταξης των ιατρών στις ειδικότητες, ώστε να εκλείψει η πολύχρονη αναμονή τους.

Επίσης, ο υπουργός Υγείας, απαντώντας στον πρόεδρο του ΛΑΟΣ, Γιώργο Καρατζαφέρη, ο οποίος ανάμεσα στα άλλα έθεσε το ζήτημα της έγκαιρης αντιμετώπισης των κρουσμάτων ελονοσίας που εμφανίστηκαν στη Λακωνία, ανέφερε πως η ιχνηλάτηση τέτοιων νοσημάτων έχει την προέλευσή της στην παράνομη μετανάστευση, σημειώνοντας ωστόσο ότι το πρόβλημα υπερβαίνει τη χώρα μας και αναδεικνύεται σε πανευρωπαϊκό.

Κατά την παρέμβασή του ο κ. Καρατζαφέρης εξέφρασε την εκτίμηση ότι έχει ήδη αποφασιστεί το τέλος της χώρας «κάτι που αποδεικνύεται από τη διαφοροποίηση της Λαγκάρντ, της Μέρκελ, του Ομπάμα, του Σαρκοζί κ.ά.», υποστήριξε ότι το "κούρεμα" του χρέους στο 60% θα σημάνει εξαέρωση των τραπεζών, ενώ πρόσθεσε πως το πρόγραμμα "Εύρηκα" θα σημάνει νέο Γουδί.
Πηγή: Το πρώτο Θέμα online

2 σχόλια:

  1. αυτη η ειδηση τωρα ειναι σημαντικη για το blog του στατιστικου;;

    ωρε την παλευετε καθολου;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε μου δεν ανεβάζω μόνο για τη σχολή... Ηρέμησε λίγο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή