Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2011

Απεργία των Μ.Μ.Μ. Τρίτη και Τετάρτη

Σε 48ωρη απεργία στις 27 και 28 Σεπτεμβρίου προχωρούν οι Ομοσπονδίες των εφοριακών, των τελωνειακών και των συλλόγων υπαλλήλων του υπουργείου Οικονομικών, εκφράζοντας με αυτόν τον τρόπο την αντίθεσή τους με το νέο μισθολόγιο για το δημόσιο.

Παράλληλα την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου (στις 11 το πρωί ) έχει προγραμματισθεί παναττική συγκέντρωση των υπαλλήλων του υπουργείου Οικονομικών στην πλατεία Κοραή και πορεία προς το υπουργείο Οικονομικών.

Επίσης οι γενικές συνελεύσεις στα μέσα μεταφοράς αναμένεται να λάβουν αποφάσεις για 48ωρη κινητοποίηση την Τρίτη και την Τετάρτη σε όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, όπως δηλαδή συνέβη και με την 24ωρη απεργία της περασμένης Πέμπτης. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι για το συγκεκριμένο διήμερο έχουν ήδη εξαγγείλει απεργία και οι ιδιοκτήτες ταξί, οπότε αν επιβεβαιωθεί στις γενικές συνελεύσεις των εργαζομένων στα ΜΜΜ η σκληρή γραμμή, τότε τις συγκεκριμένες ημέρες όσοι θέλουν να πάνε στις δουλειές τους (ή οπουδήποτε αλλού) θα μπορούν να το κάνουν μόνο χρησιμοποιώντας δικό τους αυτοκίνητο, μια εναλλακτική λύση θα είναι το... ποδήλατο, διαφορετικά τα πόδια..

2 σχόλια:

  1. Υπάρχει κάποιο νέο για άυριο-μεθάυριο που δεν θα υπάρχει κανένα απολύτως μέσο??? θα γράψουμε??

    ΑπάντησηΔιαγραφή