Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2011

Τέλος Ψηφοφορίας- Νέα Ψηφοφορία

Το ερώτημα αυτή τη φορά ήταν:
Θέλετε να συνεχίσει να λειτουργεί το blog με το νέο ακαδημαϊκό έτος;
Ναι -87 ψήφοι- 77%
Όχι -27 ψήφοι- 23%
Το σύνολο των ψήφων ήταν 114.
Σας ευχαριστώ για τη συμμετοχή σας στη δημοσκόπηση.
Νέα Ψηφοφορία:
Πιστεύετε ότι οι φοιτητικές παρατάξεις πρέπει να συνεχίσουν να τοποθετούν αφίσες διαφήμισής τους στους τοίχους του Πανεπιστημίου;
Ναι ή Όχι;

8 σχόλια:

 1. Όχι να μην τοποθετούν αφίσες!!!! Που διεξάγονται αυτές οι ψηφοφορίες???

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ 21%. ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΒΛΑΚΩΔΗΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΙΜΗΣΤΟΥΝ ΣΕ ΕΥΚΟΛΟΠΙΣΤΟΥΣ! ΕΛΕΟΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΡΙΕΣ!!! ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΠΟ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΕΤΗΣ ΒΕΒΑΙΑ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ! ΓΙΑΤΙ ΚΟΛΛΑΝΕ ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΦΙΣΕ!!! ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΓΑΝΕ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΜΥΣΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΞΩΓΙΝΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΩΛΙΝΟΥΝ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΞΕΚΙΝΙΣΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΑΕΙ ΚΑΙ ΤΕΙ!!! ΠΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ''ΚΟΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗ''. ΝΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟ. ΕΓΩ ΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΤΙΡΙΞΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΉΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ.... ΝΑΙ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΩ... ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΝΑ ΒΟΗΘΑΕΙ, ΑΠΛΟΣ ΘΑ ''ΤΕΚΜΗΡΙΩΝΑ'' ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ Ή ΑΝ ΕΙΧΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΔΕΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΟΥ Ή ΤΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΜΟΥ. ΣΤΗΝ ΧΕΙΡΩΤΕΡΗ, ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑΡΧΙΔΙΣΤΗΣ ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΡΕΖΙΛΙΚΙΟΥ ΑΠΛΟΣ ΘΑ ΑΝΕΒΕΝΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΔΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΦΩΝΑΖΑ. ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΟΥ ΕΔΙΝΕ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΙΑ ΤΙ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟΣ Μ@!
  @&@$... (ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΛΕΞΗ)... ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΩΝ Η ΗΧΟΡΙΠΑΝΣΗ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΒΛΑΒΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗ ΡΥΠΑΝΣΗ ΤΩΝ ΦΙΛΑΔΙΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΥΜΑΣΙΑ. ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ. ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΑ ΔΙΑΦΙΜΙΣΤΙΚΑ ΦΙΛΑΔΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΕΙΝΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΑΛΙΓΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΛΙΓΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΤΕΙΧΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΑ ΤΖΑΜΙΑ. ΤΟΥΛΑΧΙΑΣΤΟ ΟΙ ΕΘΟΥΣΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΔΕΝ ΧΡΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ... ΕΛΕΟΣ...ΒΛΗΤΑ... ΚΑΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΕΤΑΙ; ΕΓΩ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΧΩ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ, ΓΙΑΤΙ Η ΓΝΩΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΛΕΓΑΝΕ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ '' ΝΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΡΓΟ'' ....ΜΙΣΩ ΛΕΠΤΟ ΘΑ ΞΕΡΑΣΩ.......ΟΚ ΚΑΛΑ ΗΜΑΣΤΕ ΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΩ.... ΛΟΙΠΟΝ ΔΙΟΤΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΧΩ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΑΙ, ΝΑ ΜΙΡΑΖΕΤΑΙ ΦΥΛΛΑΔΙΑ, ΝΑ ΚΟΛΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΤΕΙΧΟΥΣ ΑΦΙΣΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ, ΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΝΑ ΣΥΚΩΝΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΝΟ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΑΡΧΩΝ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΝΤΙΣΤΙΧΟΥ ΚΟΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ...ΠΑΛΙ ΜΗΝ ΞΕΡΑΣΩ... ΚΑΙ ΤΙ ΑΛΛΟ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΩ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΙΡΩΝΙΚΟ ΜΡΑΒΟ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ! ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΑΣΧΕΤΟ ΘΑ ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΜΟΥΤΖΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΤΑ 99,8768876 %. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. ΕΝΑΣ ΑΝΩΝΙΜΟΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ. ΑΑΑ ΚΑΙ ΘΑΝΑΣΗ ΝΑ ΙΔΟΘΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Άψογος ο φίλος! Εύγε! Και βέβαια

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΑΝ ΕΙΧΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ 'ΘΑ' ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΕΝ. ΕΠΙΣΗΣ ΟΧΙ ΣΥΜΑΣΙΑ ΑΛΛΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΜΕ 'Η'. ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ. ΣΟΡΥ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Δεν πειράζει σχόλιο είναι όχι άρθρο :)

  ΑπάντησηΔιαγραφή