Σάββατο, 13 Αυγούστου 2011

Ευχάριστα νέα για τους φοιτητές του Πανεπιστημίου ΠειραιώςΑυτά τα νέα αφορούν τις φήμες που θέλουν το Πανεπιστήμιο Πειραιώς να μεταφέρεται στο Κέντρο της Άρσης Βαρών στη Νίκαια (ολυμπιακό ακίνητο), ακριβώς δίπλα από το Κατράκειο Θέατρο. Οι φήμες αυτές επικυρώθηκαν στις 10 Νοεμβρίου 2010, που “έπεσαν” οι υπογραφές για να ξεκινήσουν οι διαδικασίες μετεγκατάστασης του Πανεπιστημίου. Πρίν 20 μέρες όμως, τοποθετήθηκε ταμπέλα, με την επιγραφή “ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ”. Προβληματισμό όμως αποτελεί στα διοικητικά όργανα για το ποιά από τα τμήματα του Πανεπιστημίου θα μεταφερθούν σε αυτό το υπερσύγχρονο κτήριο. Το σίγουρο είναι ότι θα έρθουν κάποια τμήματα προπτυχιακών και κάποια μεταπτυχιακών σπουδών. Πρόκειται για εγκαταστάσεις που έχουν πάρκο, πάρκινγκ κτλ., που θα κάνουν τη πρόσβαση των φοιτητών στο πανεπιστήμιο πιο εύκολη αλλά και πιο ευχάριστη.
Ακολουθούν σχετικές φωτογραφίες.
Θανάσης Χριστοδουλάκης
Φοιτητής Στατιστικής και Ασφαλιστικής Επιστήμης
Πανεπιστημίου Πειραιώς

12 σχόλια:

 1. Κόμματοσκυλά κανόνιστε να το γεμίσετε αφίσες κι αυτό το κτήριο...ιο...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Θανάσης Χριστοδουλάκης14 Αυγούστου 2011 - 12:18 π.μ.

  Ελπίζω να μην απευθύνεσαι σε μένα... Σου το λέω γιατί γράφεις σε β πληθυντικό...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Όχι φίλε μου , απλά είναι εξοργιστικο να βλέπεις πανέμορφα υπερσύγχρονα κτήρια να γινόνται σαν κέντρα κομματικών διαδηλώσεων...το Β πληθυντικό τον χρησιμοποίησα για οσα άτομα που μολύνουν την σχολή μας το διαβάσουν.την ανωνυμια φαντάζομαι είναι προφανές γιατί την διατηρώ.:)ερσύγχρονα κτήρια να γινόνται σαν κέντρα κομματικών διαδηλώσεων...το Β πληθυντικό τον χρησιμοποίησα για οσα άτομα που μολύνουν την σχολή μας το διαβάσουν.την ανωνυμια φαντάζομαι είναι προφανές γιατί την διατηρώ.:)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Θανάσης Χριστοδουλάκης14 Αυγούστου 2011 - 1:30 μ.μ.

  Προφανώς φίλε μου είναι ΑΙΣΧΡΟ αυτό το φαινόμενο με τις αφίσες αλλά κανείς δεν το καταλαβαίνει. Έχω εισηγηθεί να αφαιρεθούν οι περισσότερες αφίσες αλλά από το ένα αυτί μπήκε και από το άλλο βγήκε. Δε θέλω να σε στενοχωρήσω αλλά ήδη είδα συνθήματα με σπρέι στους τοίχους... Δυστυχώς ποτέ δε θα μπεί η παιδεία στο μυαλό του έλληνα. ΤΕΛΟΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Μακάρι να ειμαστε ενα απο τα τμηματα που θα αλαξουν περιβαλον!ΜΕ Παρκινκ κιολας....ποιος μας πιανει!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Θανάσης Χριστοδουλάκης21 Αυγούστου 2011 - 9:04 μ.μ.

  Συμφωνώ μαζί σου... Εγώ προσωπικά παρκάρω κάνα χιλιόμετρο μακρυά από τη σχολή :Ρ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. 10 Νοεμβρίου 2010 θες να πεις πιο πάνω ;)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. ξερει κανεις ή εχει ακούσει ποτε θα γινει η μεταφορα?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. όχι φίλε μου... έχουμε πολύ ακόμα..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. μπα τίποτα... κάνουν εργασίες μέσα στο κτίριο απ'ότι είδα

  ΑπάντησηΔιαγραφή